The registration is closed.
Open participation including adjudicators, coaches and athletes.
This congress is relevant to the fulfillment of educational requirements for licensed WDSF adjudicators for a period of two years.
All new applicants for the WDSF adjudicators license must first submit their application via their NMB to the Academy to attend this congress. To be awarded with the adjudicators license, new applicants will be required to attend another physical congress and pass the corresponding examination.
08:45am - Registration
09:15am - Evolution of WDSF Judging System/ Conduct and Responsibilities of Adjudicators – Lecturer: Nenad Jeftic (Serbia) (1h)
10:15am - Break (5 min)
10:20am - Hip Hop – Lecturer: Huyen Huynh (Norway) (1h 20m)
11:40am – Lunch Break (5 min)
11:45am – Disco Dance – Lecturer: Judith Martinez Åkesson (Sweden) (1h 20m)
13:05pm – Break (5 min)
13:10pm – Stage Dance – Lecturer: Mieke Ketelslegers (Belgium) (1h 20m)
14:30pm - End of Congress
Nenad Jeftic, Serbia
Huyen Huynh, Norway
Judith Martinez Åkesson, Sweden
Mieke Ketelslegers, Belgium